Målare i Helsingborg och Landskrona

Målare i Helsingborg och Landskrona

Är du intresserad av att anlita kompetenta, rutinerade och skickliga målare för ett uppdrag i eller omkring Helsingborg eller Landskrona? I så fall har du kommit till rätt företag. Lillas Städ & Bygg är ett företag, som både åtar sig små- och stora uppdrag. Oavsett om du är en privatperson eller om du representerar ett företag, så har du möjlighet att få hjälp av oss och våra skickliga målare och hantverkare.

Noggrannhet är a och o för oss

Det är väldigt viktigt för oss här på Lillas Städ & Bygg att alltid genomföra alla våra uppdrag så noggrant och strukturerat som möjligt, samtidigt som vi självfallet alltid försöker att hålla de överenskommelser som vi har med våra kunder i så stor uträckning som möjligt. Våra uppdrag utförs alltid i samförstånd med kunden. Dennes förutsättningar, behov och önskemål är det som är det som betyder allra mest för oss. Vi är ett företag, som försöker att bygga långa och goda kundrelationer med såväl nuvarande som med presumtiva kunder.

Tjänsteutbud

Här på vår firma, Lillas Städ & Bygg, så kan man få hjälp med det mesta som har med måleri, byggservice och snickeri att göra. Vi kan exempelvis hjälpa till med utomhusmålning, inomhusmålning, tapetsering, renovering, tillbyggnad, utbyggnad, altanbyggen och mycket, mycket mer. Vi arbetar alltid för att våra kunder skall kunna få den hjälp som de är i behov av utifrån deras önskemål. Om du vill ha mer detaljerad information kring våra tjänster, så är du varmt välkommen att höra av dig till oss på Lillas Städ & Bygg, så skall vi göra allt vi kan för att hjälpa dig. Vi är byggfirman, som alltid hjälper alla. Inget uppdrag är vare sig för stort eller för litet för oss.