Ett byggföretag i Helsingborg och Landskrona

Ett byggföretag för dig Helsingborg och Landskrona

Lillas Städ & Bygg vänder sig till dig, som behöver hjälp av ett skickligt och ändamålsenligt byggföretag och som bor i eller omkring Helsingborg eller Landskrona. Med hjälp av rutinerade och engagerade byggarbetare, så har du chansen att få hjälp med att erhålla ett såväl kvalitativt, som noggrant genomfört uppdrag. Våra medarbetare ger sig aldrig innan du som kund verkligen är 100 procent nöjd med allt som vi har hjälpt dig med i form av arbete och kundservice med mera.

Använd ROT-avdraget

Vårt företag, Lillas Städ & Bygg, kan man självfallet anlita både om man är en privatperson och om man representerar ett företag eller en organisation. Om man är en privatperson, så kan man självklart använda sig av ROT-avdraget, som är en skattefinansierad reform, som ger dig som privatperson möjlighet, att dra av en viss del av arbetskostnaden, när du exempelvis anlitar vårt byggföretag, Lillas Städ & Bygg. I skrivande stund har man möjlighet att dra av 30 procent via ROT-avdraget. Vi på Lillas Städ & Bygg berättar gärna mera om ROT-avdraget, om du har några frågor eller funderingar angående detta. Vi har varit i branschen i flera år, så vi kan det mesta som gäller ROT-avdrag.

Begär en offert

Om du vill, så kan du självfallet alltid begära en offert, för presumtiva jobb och tjänster, som du eventuellt vill att vi på Lillas Städ & Bygg skall hjälpa dig med. Fördelen med att begära en offert är att man kan fundera i lugn och ro hemma innan man slutligen bestämmer sig för, huruvida man vill anlita oss eller ej. Vi berättar gärna mera om hur det går till att begära en offert här hos oss på Lillas Städ & Bygg. Hör av dig till oss, om du vill ha hjälp med någonting kring detta eller någonting annat.

Vi ser verkligen fram emot att kunna hjälpa dig med det som du vill ha vår hjälp med.